Русија

Медведев честитао женама Осми март: Ви нас инспиришете на успехе, бринете о нама

Заменик председника Савета безбедности Русије је истакао да жене имају посебну, веома важну мисију – да дају живот и пружају јединствену доброту и љубав блискима

Русија данас пролази кроз веома тешка искушења, одбија циничног и опасног непријатеља и приближава се победи, изјавио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев честитајући женама 8. март. 

Медведев је истакао да жене имају посебну, веома важну мисију – да дају живот и пружају јединствену доброту и љубав блискима.

"Ви нас инспиришете на успехе, бринете о нама, помажете нам да стекнемо снагу да превазиђемо све препреке. Стална тежња ка савршеном је главни принцип због ког постижете максималне резултате у разним областима, у свему што радите", поручио је Медведев.

Према његовим, речима, сви ти квалитети су данас, када Русија брани своју отаџбину на фронту и код куће, посебно значајни.

Медведев је изразио велику захвалност женама које служе у Оружаним снагама Русије, раде у одбрамбеним предузећима, помажу становницима нових региона, избеглицама и добровољцима, истичући да је то прави подвиг.

"Поносни смо, волимо вас и учинићемо све да оправдамо вашу љубав и поверење. Желим вам здравље, срећу, међусобно разумевање са најближима и да топлина коју тако великодушно делите испуни ваша срца", рекао је Медведев.

image