Русија

Сутра на СПИЕФ: Скот Ритер на РТ панелу "Империја зла: Да ли је Запад успео да демонизује Русију?"

Међу учесницима сесије, поред Ритера, учествоваће бивша Бајденова помоћница , бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсл и амерички политички аналитичар и блогер Џексон Хинкл
Сутра на СПИЕФ: Скот Ритер на РТ панелу "Империја зла: Да ли је Запад успео да демонизује Русију?"www.globallookpress.com © Jaap Arriens/ZUMAPRESS.com

РТ сутра организује сесију у оквиру Санкт Петербуршког Међународног економског форума (СПИЕФ) под називом "Империја зла: Да ли је Запад успео да демонизује Русију?", на којој ће, између осталих, учествовати и бивши амерички обавештајац Скот Ритер.

Међу говорницима ће бити и бивша помоћница америчког председника Тара Рид која је 2020. године у јавност изашла са оптужбама да ју је Бајден, тада сенатор, сексуално напаствовао 1993, када је радила као његов помоћник. Она тренутно живи у Русији као азилант.

Учествоваће и бивша министарка спољних послова Аустрије Карин Кнајсл, сада шефица Центра Г.О.Р.К.И. на Државном универзитету у Санкт Петербургу, као и водитељ Александар фон Бизмарк и блогер Џексон Хинкл.

РТ је раније потврдио да ће бивши маринац и инспектор УН за оружје Скот Ритер ипак учествовати на СПИЕФ-у.

"Разочарање које сам осетио када ме је моја (америчка) влада лишила могућности да лично дођем у Санкт Петербург је било велико. Међутим, захваљујући чудима модерне технологије, мој глас неће заглушити они који се не слажу са порукама које она преноси", рекао је Ритер.

image