Спорт

Меси расплакао кума Агуера пред целим светом - укључили се уживо да му пошаљу поруку

Дирљив моменат забележен је путем интернета, када се читава репрезентација Аргентине обратила њиховом донедавном члану, Серхију Агуеру
Меси расплакао кума Агуера пред целим светом - укључили се уживо да му пошаљу порукуGetty © Rogerio Florentino / Stringer

Аргентина се спрема за велики испит у четвртфиналу Светског првенства у Катару, пошто ће у петак од 16.00 часова играти против Холандије.

Биће то реприза финала Мундијала из 1978. године, а Аргентинци на челу са Лионелом Месијем очигледно су решили да додатну мотивацију пронађу путем интернета - изненадили су Серхија Агуеро.

Некадашњи нападач Манчестер ситија, Барселоне и селекције Аргентине морао је да заврши каријеру прошле године, када се испоставило да му се поново вратио срчани проблем због ког не може да се професионално бави спортом.

Од тада, Агуеро је посебно активан на стриминг платформи "Твич" (Twitch), где редовно уживо коментарише дешавања у фудбалу. Тако је било и у среду увече, када су се путем поменуте платформе укључили и његови некадашњи саиграчи.

Фудбалери Аргентине, предвођени Месијем, изненадили су Агуера појавивши се током његовог стриминга, желећи да му поруче да је и он важан део тима за који није могао да наступи на овом Мундијалу. Агуеро, који је иначе Месијев кум, није могао да задржи сузе.

"Ваше победе су и за мене. Много патим, али стварно уживам гледајући вас како играте и како сте тако уједињени. Осећам се као да сам с вама. Чини ме веома срећним то што је сада све у реду", рекао је Агуеро, на шта је уследио одговор његовог кума.

"Недостајете нам и ти и Ђио (Ло Селсо, прим. аут), вас двојица сте овде стално присутни", рекао је Меси свом великом пријатељу. Видећемо да ли ће ово додатно инспирисати Аргентинце пред окршај са Холанђанима...

image
VV inauguration
banner