Спорт

Легенда или лудак, Кејн жели да остане у Тотенхему

Енглески фудбалер Хари Кејн, изразио је да му је жеља да осваја трофеје са Тотенхемом и тако дао нову димензију причи око новог уговора који "петлови" спремају за свог капитена
Легенда или лудак, Кејн жели да остане у ТотенхемуGetty © Shaun Botterill

Капитен Тотенхема и енглеске фудбалске репрезентације Хари Кејн својом изјавом је дао јаснију слику око његове будућности.

Кејн је рекао да жели да осваја трофеје са лондонским клубом, преносе британски медији.

Нападач има уговор са Тотенхемом до јуна 2024. године, а поједини медији су објавили да би могао да напусти клуб на крају сезоне.

"Сигуран сам да ће бити разговора наредних месеци. Ја сам концентрисан на ову сезону и како да дам најбоље за тим. Има још много да се игра, покушавамо да се докопамо Лиге шампиона, имамо и ФА куп, мечеве у Европи. То ме занима. Знам да ће да буде гласина, много спекулација о мојој будућности, али мене само занима шта могу да урадим за клуб", рекао је Кејн.

Енглески нападач(29) је за Тотенхем у каријери одиграо 415 утакмица и постигао је 266 голова.

Бројни европски медији већ су "преселили" Кејна у Бајерн или Манчестер јунајтед.

"Наравно да и даље желим пехаре са Тотенхемом. То ми је циљ откако сам почео да играм у првом тиму. Увек сам био искрен у вези тога и наставићу да радим на томе да то и остварим. Имамо добар тим, фантастичног менаџера и нема разлога да не успемо ове сезоне", закључио је Кејн.

image