Спорт

Инзаги и Консеисао сложни: Тежак меч, резултат је реалан

Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги изјавио је да је задовољан победом против Порта у првом мечу осмине финала Лиге шампиона
Инзаги и Консеисао сложни: Тежак меч, резултат је реалан© Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Интер је на свом терену славио са 1:0, а клуб из Милана је до победе стигао голом Ромелуа Лукакуа у 86. минуту.

"Играли смо против екипе, која је физички јако моћна. Можемо да жалимо што неке шансе из првог полувремена нисмо боље завршили. Хтели смо да будемо бољи, али с обзиром на околности, била је ово добра утакмица", рекао је Инзаги.

"Није било лако, али морали смо да постигнемо гол у првом полувремену. Лукаку и Марсело Брозовић су ушли с клупе, а промену је донео и Робин Госенс. Они су дали свој допринос, сви ће да добију шансу."

Порто је меч завршио са играчем мање, пошто је главни судија Срђан Јовановић показао Отавију други жути картон у 78. минуту.

"Резултат је реалан. Последњих десет минута је било тешко. Отавио је добио црвени. Картон је био оправдан, али је било и фудбалера Интера, који су морали да добију картоне. Уверен сам да је Лаутаро Мартинез требало да добије жути картон када је фаулирао Пепеа, а онда би пропустио реванш. Нећу да кажем да ли је судија погрешио или не, то сами просудите", навеоје тренер Порта Сержо Консеисао.

Реванш меч биће одигран 14. марта у Порту.

"Требало је у другом полувремену да будемо агресивнији, јефтино смо губили лопте у опасним зонама, а онда је дошао и тај црвени картон. Припремали смо се за то, али у кључним тренуцима нисмо били на нивоу", закључио је Консеисао.

image
VV inauguration
banner