Спорт

Милојевић: Не бежимо од улоге фаворита, нико не може да има већу мотивацију

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић, пред 169. "вечити дерби" изјавио је да његов тим не бежи од улоге фаворита, као и да очекује "шок терапију" Партизана након промене тренера

Црвена звезда у петак од 19 сати дочекује црно-беле у утакмици 24 кола Суперлиге.

"Желимо да наставимо тренд резултата и игара, поштујемо ривала, знамо у каквој су ситуацији, али их никад не треба потценити, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић уочи 169. "вечитог" дербија.

Тим из Љутице Богдана са убедљивих 13 бодова предности на табели дочекује дерби.

"Они имају понос и то ће показати сутра. Ми имамо нашу публику и терен, верујемо у то што радимо и не могу да прихватим да имају већу мотивацију од нас. Мислим да се не решава ништа, имамо обавезу према навијачима и према себи да побеђујемо из меча у меч", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Звездин тренер је рекао да не бежи од улоге фаворита, али да мисли како се та прича превише потенцира.

Када је у питању чињеница да Партизан има новог тренера Игора Дуљаја, Милојевић истиче да то може да буде мала "шок терапија", али да он не може за кратко време много да промени.

"Има предност што је био у систему Партизана, зна играче, сарађивао је са њима. Мене радује што је атмосфера добра, очекујемо пун стадион, а наш циљ се зна, да будемо први 26. маја. Идемо да победимо сваку утакмицу, последњих пар година смо мало "размазили" јавност јер много побеђујемо, али то је добра навика и надам се да ћемо је задржати", закључио је Милојевић.

image