Спорт

Милојевић: Важна победа против ТСЦ-а, Лековић само нека тако настави да ради

Тренер Звезде је био задовољан што је његов тим стигао до новог тријумфа у низу
Милојевић: Важна победа против ТСЦ-а, Лековић само нека тако настави да ради© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да је срећан због победе над ТСЦ-ом у мечу 25. кола Суперлиге Србије.

Црвено-бели су раније у уторак савладали ТСЦ 2:1. Меч у Бачкој Тополи је после неколико минута од почетка био прекинут на 45 минута због проблема са осветљењем на стадиону.

"Увертира је била условљена нестанком струје, али то није оправдање. Била је тешка утакмица за нас против екипе која је у мотивационом и енергетском смислу била боља. Пробали смо са ротацијама и изменама и добро је што смо победили. То је квалитет и јачина Звезде, да се тријумфује и кад се не игра онако као пре 10 дана", рекао је Милојевић по завршетку меча, пренео је званични сајт клуба.

Шеф стручног штаба Црвене звезде похвалио је младог фудбалера Стефана Лековића, који је одиграо 90 минута у Бачкој Тополи.

"Честитао бих му на доброј такмичарској утакмици. Није му прва, али је одиграо 90 минута и битно је за њега да скупља рутину. Интервенција са краја првог полувремена је била круцијална. Заиста је играо добро са Александром Драговићем у пару, а за детаљнију анализу има времена. Свакако бих му поручио да настави тако да ради", додао је Милојевић.

Он је позвао навијаче да дођу у великом броју на меч 26. кола Суперлиге против Новог Пазара, који ће бити одигран у недељу од 16.00 часова на стадиону Црвене звезде.

"Потребна нам је енергија и да држимо фокус, имамо 16 бодова предности, а ако неко може то да нам донесе, онда су то свакако наши навијачи и пуне трибине. Позивам их да дођу у што већем броју да прославимо рођендан", закључио је Милојевић.

image