Спорт

Звезда победила и ТСЦ и мрак - Пешић донео бодове у Бачкој Тополи

Црвено-бели су увећали предност на врху табеле Суперлиге и сада имају чак 19 бодова више од Партизана, уз одиграну утакмицу више
Звезда победила и ТСЦ и мрак - Пешић донео бодове у Бачкој Тополи© FK Crvena zvezda / screenshot / Facebook

Фудбалери Црвене звезде победили су у уторак увече у Бачкој Тополи екипу ТСЦ-а резултатом 2:1 (1:0) у мечу 25. кола Суперлиге Србије.

Оба гола за Црвену звезду постигао је Александар Пешић у 21. и 46. минуту. Једини стрелац за ТСЦ био је Петар Ратков у 70. минуту.

Црвена звезда је прва на табели са 69 бодова, док је ТСЦ четврти са 49. Црвено-бели ће у наредном колу у Београду играти са Новим Пазаром, док ће ТСЦ гостовати Колубари у Лазаревцу.

Меч у Бачкој Тополи био је неколико пута прекидан. Утакмица је почела са пет минута закашњења, а одиграно је неколико минута, пре него што су се први пут угасили рефлектори на стадиону. Након тога рефлектори су се угасили још два пута, а онда је главни судија Милош Милановић повукао играче у свлачионицу.

Проблем је био на трафостаници која напаја енергијом стадион ТСЦ-а. Укључен је потом агрегат, утакмица је настављена после укупно прекида од 45 минута, пошто су представници клубова дали сагласност да може меч да буде одигран.

image