Спорт

Звездин Рус Јегор Пруцев: Честитам празнике, добру атмосферу да пренесемо и на терен

Руски фудбалер из редова Црвене звезде Јегор Пруцев, честитао је свим православним верницима ускршње празнике и истакао значај највећег празника у његовом, као и животу његове породице

Јегор Пруцев је искористио прилику да свим навијачима српског клуба пожели срећне ускршње празнике, али и да их позове да у суботу на утакмици против ТСЦ буду на стадиону "Рајко Митић", како би помогли црвено-белима у походу на нову титулу у домаћем првенству.

"Пред нама је кратак одмор који ће свима пријати. Празнично расположење је већ присутно и то ме веома радује. Ускрс је изузетно битан за мене и моју породицу, као и све људе који су православне вероисповести. Добро расположење очекујем да после празника пренесемо и на терен и искористимо прву прилику да освојимо национално првенство, а то је утакмица против ТСЦ-а", истакао је Пруцев.

Пред црвено-белима је почетак плеј-офа и дуел против ТСЦ, а Јегор Пруцев је уверен да Црвена звезда може да искористи већ прву прилику и у суботу освоји Суперлигу Србије.

"Честитам звездашима предстојећи Ускрс, желим им да уживају са својим породицама, али и да се већ у суботу видимо у великом броју на стадиону. Њихова подршка ће нам бити од великог значаја, целу сезону су били наш дванаести играч. ТСЦ је озбиљна екипа, која је у самом врху табеле и бори се за Европу. Свесни смо значаја те утакмице, можемо да освојимо шесту узастопну титулу и обрадујемо армију навијача већ на старту плеј-офа, верујем да ће бити уз нас", закључио је Пруцев.

image