Спорт

Влаховић жели у ПСЖ, чека се одлука Јувентуса

Душан Влаховић силно жели овога лета да напусти Јувентус, због чега је започео преговоре са Пари Сен Жерменом, пишу италијански медији
Влаховић жели у ПСЖ, чека се одлука ЈувентусаGetty © Valerio Pennicino / Stringer

Интересовање за српског нападача показивао је и Челси, али како је та опција отпала, он је одлучио да узме у обзир понуду ПСЖ, који је такође заинтересован за њега.

Челници француског и италијанског клуба су се срели раније ове седмице како би обавили први састанак поводом Влаховићевог трансфера.

"Свеци" нису дали званичну понуду, већ су одлучили да се у наредних пар дана између себе у клубу договоре колико могу да издвоје за куповину репрезентативца Србије.

Специјалиста за фудбалске трансфере Фабрицио Романо, пише да је Душан спреман да прихвати понуду Парижана, али да ипак о трансферу морају да се договоре два клуба.

Спремна замена

Јувентус због лоше финансијске ситуације и разних казни "пуца по шавовима" због чега гледа све начине помоћу којих може да растерети свој буџет, у којем главну ставку заузима плата Душана Влаховића. 

Сам фудбалер је из више разлога незадовољан у Торину. Никако није могао да нађе заједнички језик са тренером Масимилијаном Алегријем, који не уме да на прави начин користи његов потенцијал, због чега није напредовао.

Уз то, клуб неће играти ниједно европско такмичење, што је за амбициозног Влаховића, који тек гради каријеру, равно катастрофи.

Због тога би се растанак између Јувентуса и њега десио на обострано задовољство, а италијански клуб већ зна кога би довео уместо њега - Ромелуа Лукакуа. 

Ипак, све докле не прода Влаховића "стара дама" неће слати званичну понуду Челсију за белгијског нападача.

image