Спорт

Митар тресе мреже и у Лиги шампиона: Ел Хилал опет победио, а Србин их предводио

Српски репрезентативац је одиграо седми узастопни меч у свим такмичењима на ком је успео да затресе мрежу
Митар тресе мреже и у Лиги шампиона: Ел Хилал опет победио, а Србин их предводио© Twitter / screenshot / @CBSSportsGolazo

Фудбалери Ел Хилала забележили су трећу победу у азијској Лиги шампиона, пошто су на гостовању у Индији савладали Мумбај сити 2:0.

И док је Сергеј Милинковић-Савић доживео повреду колена због које ће морати да пропусти и утакмицу репрезентације Србије против Бугарске, Александар Митровић је наставио са сјајном голгетерском формом.

Рекордер по броју голова у дресу Србије био је стрелац другог поготка на мечу, пошто је у 85. минуту потврдио тријумф Ел Хилала. Претходно је предност саудијском тиму донео Мајкл.

Митровић је тако одиграо седму утакмицу у низу на којој је био стрелац, пошто је претходно затресао мрежу против Ел Фатеха, Ел Хазема, Ел Ахлија, Мумбаја у првом окршају, Ел Калиџа и против Црне Горе у дресу Србије.

После четири кола у азијској Лиги шампиона, Ел Хилал је на деоби првог места са Навбахором са 10 бодова. Насаји има три бода, док је Мумбај сити још увек без бодова.

image