Спорт

Мирослав Тањга у Италији посетио Влаховића, Самарџића, Костића и Миленковића

"Орлови" ће наредног понедељка бити на окупу уочи последње квалификационе утакмице за Европско првенство 2024. године
Мирослав Тањга у Италији посетио Влаховића, Самарџића, Костића и Миленковића© Fudbalski savez Srbije

Директор спортског сектора Фудбалског савеза Србије Мирослав Тањга био је у радној посети Италији где је разговарао са репрезентативцима Србије Душаном Влаховићем, Лазаром Самарџићем, Филипом Костићем и Николом Миленковићем, објавио је у понедељак ФСС.

"План и програм пута подразумевао је одлазак на две утакмице Серије А уз састанке са репрезентативцима Србије. Тањга је у суботу био у свечаној ложи стадиона 'Сан Сиро' одакле је гледао утакмицу Милан - Удинезе (0:1). После меча видео се и са репрезентативцем Србије Лазаром Самарџићем", наводи се у саопштењу ФСС.

Тањга је потом уживо посматрао меч између Фјорентине и Јувентуса (0:1).

"Победоносном голу Јувентуса асистирао је Филип Костић са којим се, уз Душана Влаховића, Тањга састао уочи меча. Боравак у Фиренци искористио је и за сусрет са Николом Миленковићем, који није играо за Фиорентину на поменутом мечу", додају из ФСС.

Репрезентација Србије за наредног понедељка почиње припреме за последњи меч у квалификацијама за Европско првенство, против Бугарске 19. новембра у Лесковцу. Србију 15. новембра очекује пријатељски сусрет против Белгије у Бриселу.

image