Спорт

Варан: Роналдове речи утичу на нас

Фудбалер Манчестер јунајтеда Рафаел Варан рекао је да оптужбе на рачун клуба и тренера Ерика Тен Хага које је у интервјуу за једну британску телезивију изнео његов саиграч Кристијано Роналдо утичу и на остале саиграче.
Варан: Роналдове речи утичу на насGetty © Shaun Botterill / Staff

"Очигледно то утиче на нас. Пратимо шта се дешава и шта се прича. Покушавамо да смиримо ситуацију на свој начин, трудимо се да се не мешамо превише у то. Све што се појави у медијима утиче и на нас у клубу“, рекао је Варан на почетку разговора са медијима.

Репрезентативац Француске сматра да је медијски притисак велики јер је оптужбе јавно извео суперстар какав је Кристијано Роналдо.

"Кристијано је и више од звезде, док смо ми само део колектива, због чега се трудимо да се директно не мешамо и држимо по страни", рекао је Варан.

Португалац је рекао да га је Јунајтед издао, а потом изнео оптужбе на рачун функционисања клуба.

"Људи морају да знају истину, Манчестер јунајтед жели да ме отера. Не само тренер, него још неки људи из клуба ме нису желели поново у Јунајтеду. Напредак откад сам дошао не постоји, а клуб после одласка сера Алекса Фергусона није се ништа променио", рекао је Роналдо.

"Желим најбоље клубу, зато сам и дошао, али неке ствари унутар клуба не помажу му да дође до нивоа на којем су Сити, Ливерпул, а сада и Арсенал. Овакав клуб мора да буде на врху, а то тренутно није", рекао је између осталог Роналдо у интервјуу.

image