Спорт

Роналдо: Држим пепео оца и сина у кући

Објављен је трећи део интервјуа који је фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо дао британском новинару Пирсу Моргану. Он је пре неколико дана шокирао свет изјавом да га је клуб издао, као и да не поштује менаџера Ерика тен Хага, а опет се на мети нашао бивши тренер енглеског великана Ралф Рангник.
Роналдо: Држим пепео оца и сина у кућиGetty © James Gill / Stringer

"Kада је Солшер добио отказ, било је потребно да доведемо правог тренера, а не спортског директора… Свидело ми се да радим са Солшером. Рангника нисам доживљавао као тренера ", рекао је Роналдо.

 

Kритиковао је и младе фудбалере Црвених ђавола.

"То је проблем у свим лигама. Данашња омладина је другачија од моје генерације. Али не могу да их кривим – живот иде даље и ствари се мењају и напредују. Фокусирани су на разне технологије. Најважније је да не знају да слушају. На једно ухо уђе, а на друго изађе. Нажалост, више нису заинтересовани за фудбал као што су фудбалери раније били ".

Португалски ас је изнео неочекивано признање да држи пепео свог преминулог оца и сина у кући.

"Пепео мог оца и пепео мог сина су са мном. Желим да их чувам до краја живота, а не да га проспем преко океана. Стално разговарам са њима. Помажу ми да постанем боља особа, да будем добар човек и отац", рекао је Роналдо.

image