Спорт

"Дај ми руку, хоћу да повратим": Бизарна сцена на Аустралијан опену

Дрејпер је после маратонског дуела у пет сетова највише био забринут да ли ће бити стићи до канте за смеће, а та необична ситуација брзо је постала вирална на друштвеним мрежама
"Дај ми руку, хоћу да повратим": Бизарна сцена на Аустралијан опену© Twitter / screenshot / @Some1NamedRyan

Британски тенисер Џек Дрејпер успео је да стигне до пласмана у друго коло Аустралијан опена победом у пет сетова против Маркоса Ђирона из САД.

Он је славио 3:2 (6:4, 3:6, 4:6, 6:0, 6:2), а чини се да је његов тријумф стигао у "последњи час", таман пре него што је морао да повраћа.

Време на Аустралијан опену уме да буде немилосрдно, тако је било и у уторак, када су многи тенисери имали проблема због високих температура.

Тако се догодило да је Дрејпер само неколико секунди после победе над Ђироном пожурио да се што рукује с ривалом, пре него што је отрчао до канте за смеће у коју се исповраћао.

Дрејпер је био видно исцрпљен због изгубљене течности и могуће сунчанице, па су многи били збуњени како је уопште успео да оконча меч у своју корист, али Британац је одмах после те победе имао сцену о којој се већ увелико прича. Погледајте како је то изгледало:

image