Спорт

Ово је најскупља фотографија: Новак и Јокић у загрљају - сусрет најбољих на свету

Најбољи кошаркаш и најбољи тенисер света били су у центру пажње у Лос Анђелес протекле ноћи
Ово је најскупља фотографија: Новак и Јокић у загрљају - сусрет најбољих на светуGetty © Kevork Djansezian / Stringer

Кошаркаши Денвера савладали су Лос Анђелес Лејкерсе (124:114) на гостовању у Калифорнји, а Никола Јокић је на том сусрету имао неочекивану подршку - меч су пратили Новак Ђоковић и Владе Дивац.

Овог недељног јутра читав свет прича о сусрету двојице српских спортиста који доминирају глобалним спортовима какви су тенис и кошарка, а све је пропратио и званични НБА налог на друштвеним мрежама.

Уз опис "Српске легнде! Новак Ђоковић и Никола Јокић", пропратили су сусрет најбољег тенисера и најбољег кошаркаша света по завршетку утакмице.

Ђоковић је давао изјаву за америчке медије, када је у том тренутку наишао Јокић. Чинило се да је Сомборцу сметало што је знојав у том тренутку, али се са Новакових усана могло прочитати "нема везе" пре срдачног загрљаја.

Наравно, ту је био присутан и некадашњи кошаркаш ЛА Лејкерса Владе Дивац, који је употпунио сусрет тројице легендарних српских спортиста.

Ђоковић је у САД стигао раније него иначе, а све у склопу припрема за турнир у Индијан Велсу који почиње 6. марта. Претходно је био и на фудбалској утакмици МЛС лиге, гледавши Лос Анђелес Галакси за који наступа Дејан Јовељић.

image
VV inauguration
banner