Спорт

Јовељић решета у МЛС лиги - бивши нападач Звезде и тресе мреже и асистира

Поред Јовељића, још један српски нападач Јован Мијатовић уписао је наступ у МЛС лиги, али није био тако успешан као његов старији сународник
Јовељић решета у МЛС лиги - бивши нападач Звезде и тресе мреже и асистираGetty © Bob Drebin/ISI Photos / Contributor

Фудбалери Лос Анђелес Галаксија победили су у ноћи између суботе и недељу у гостима екипу Сан Хозеа резултатом 3:1 у мечу МЛС лиге.

Голове за екипу из Лос Анђелеса постигли су Џозеф Пентсил у 18, српски фудбалер Дејан Јовељић у 43. и Рики Пуђ у 48. минуту. Јовељић је асистирао Пуђу за трећи гол Галаксија.

Српски фудбалер је замењен у 63. минуту, али је показао да се налази у доброј форми и да ће ове сезоне бити потребно обратити посебну пажњу на његове игре. Једини гол за Сан Хозе дао је Престон Џад у 70. минуту.

ЛА Галакси је други на табели Западне конференције МЛС лиге са четири бода, док је Сан Хозе последњи са два пораза.

Екипа из Лос Анђелеса гостоваће у наредном колу Нешвилу, док ће Сан Хозе дочекати Ванкувер.

Фудбалери Сент Луиса победили су на свом терену Њујорк Сити 2:0. Српски фудбалер Јован Мијатовић играо је од 80. минута за екипу из Њујорка. Голове за Сент Луис постигли су Селио Помпеу у 35. и Самјуелу Адениран у 72. минуту.

Сент Луис има четири бода и налази се на трећем месту Западне конференције МЛС лиге, док је Њујорк Сити последњи на Истоку са два пораза.

image