Спорт

Ђоковић опет залудео НБА - појавио се на спектаклу и разменио поклон са Стефом Каријем

Иако није имао успеха у Индијан Велсу, најбољи тенисер света се добро проводи ван терена
Ђоковић опет залудео НБА - појавио се на спектаклу и разменио поклон са Стефом Каријем© Twitter / screenshot / @warriors

Новак Ђоковић није забележио резултат у Индијан Велсу каквом се надао, испавши већ у трећем колу турнира, а у суботу је потврдио да неће наступити на мастерсу у Мајамију који следи.

Ипак, слободно време најбољи тенисер света искористио је да оде на НБА меч Лос Анђелес Лејкерса и Голден Стејт Вориорса, где је био у центру пажње.

Као што је пре неколико дана гледао окршај Николе Јокића и Леброна Џејмса, Ђоковић је овог пута уживо имао прилике да види и Стефа Карија, играча Голден Стејта са којим се и поздравио након сусрета.

Двојица славних спортиста су се срдачно поздравили, а потом и разменили поклоне. Новак је Карију дао свој рекет, а Кари Ђоковићу свој дрес, и на оба поклона су додали своје аутограме.

Погледајте како је то изгледало:

Иначе, Ђоковић је добро изабрао који меч да гледа, јер су Вориорси савладали Лејкерсе 128:121 у сусрету у ком је Стеф Кари убацио 31 поен, а Леброн Џејмс на другој страни чак 40.

image
VV inauguration
banner