Спорт

Трампова честитка за Ускрс: Срећно и поквареним судијама и тужиоцима који би да се мешају у изборе

Бивши председник пожелео је срећан Ускрс "људима које потпуно и тотално презире јер желе да униште Америку"
Трампова честитка за Ускрс: Срећно и поквареним судијама и тужиоцима који би да се мешају у изборе© Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer, Pool

Бивши председник САД Доналд Трамп честитао је Ускрс на друштвеној мрежи "Истина", а како наводи "Политико", његова порука исписана великим словима имала је седам речи о Ускрсу и 161 притужбу на правни систем Америке.

"Срећан Ускрс свима, укључујући и покварене и корумпиране тужиоце и судије који чине све могуће да се умешају у председничке изборе 2024. и стрпају ме у затвор", поручио је Трамп у својој ускршњој честитки.

Ускрс је честитао и "многим људима које потпуно и тотално презире јер желе да униште Америку", попут специјалног тужиоца Џека Смита, окружног тужиоца округа Фултон Фани Вилис и окружног тужиоца Менхетна Алвина Брага.

Против Трампа је поднето више различитих оптужница, баш уочи предизборне кампање. Анкете показују да и поред 91 тачке оптужнице, Трамп води у односу на садашњег председника Џозефа Бајдена који је такође честитао Ускрс "хришћанима широм света".

image