Спорт

Марковић: Да наставимо низ без пораза од Звезде, овај пут ће бити другачије

Капитен фудбалера Партизана Светозар Марковић рекао је пред 173. "вечити" дерби да ће обе екипе имати велики мотив да победе, и истакао да његова екипа жели да настави низ без пораза од Црвене звезде ове сезоне
Марковић: Да наставимо низ без пораза од Звезде, овај пут ће бити другачије© FK Partizan / Miroslav Todorović

Утакмица првог кола плеј-офа игра се у суботу од 18.00 часова на стадиону "Рајко Митић". Партизан је у децембру код куће победио резултатом 2:1, а почетком марта на "Маракани" је било 2:2.

"Имамо огроман мотив да победимо, али га имају и они, јер нас нису добили ниједном ове сезоне. Дерби је увек велики мотив, буди жељу да се покажете у најбољем светлу и да победите. На нама је да се максимално спремимо за утакмицу, да будемо фокусирани, да дамо све од себе. И да наставимо низ ове сезоне без пораза од Црвене звезде", рекао је Марковић на конференцији за медије.

Партизан после прошлонедељног пораза од Чукаричког у дерби улази са седам бодова мање од шестоструког узастопног шампиона Србије.

"Није леп осећај изгубити меч пред дерби. Причали смо неколико дана о утакмици са Чукаричким, покушавамо кроз тренинг и разговор да исправимо шта није било како треба. Надам се да ћемо сутра изгледати онако како би требало", додао је Марковић.

На претходном гостовању на "Маракани" (2:2) Партизан је оба гола примио после прекида, а још неколико шанси је Звезда створила на исти начин.

"Ми смо после тог дербија причали о свим ситуацијама. Имали смо играча мање неких 25 минута, тако да смо се у том периоду доста повукли и стога су они имали доста корнера. Мислим да ће сутра бити другачија утакмица", закључио је Марковић.

image
VV inauguration
banner