Спорт

Обрадовић јасан пред дуел у Лакташима: Да завршимо серију у недељу

Тренер Партизана изразио је наду да ће његов тим обезбедити пласман у полуфинале АБА лиге већ после утакмице са Игокеом у недељу у Лакташима
Обрадовић јасан пред дуел у Лакташима: Да завршимо серију у недељу© Dusan Milenkovic/ATAImages

Kошаркаши Партизана победили су пре три дана у Београду екипу Игокее резултатом 94:85 у првој утакмици четвртфинала плеј-офа АБА лиге.

"Екипа Игокее је показала да је у стању да игра на високом нивоу и само уз максимално поштовање домаћег тима и висок ниво концентрације ми можемо до победе", изјавио је Жељко Обрадовић пред дуел у Лакташима.

Други меч четвртфиналне серије, која се игра до две победе, на програму је у недељу од 18 часова

"Пред нама је друга утакмица против Игокее. Имали смо неколико дана да се посветимо њеној припреми и да у Лакташе кренемо са непромењеном амбицијом, а то је завршетак ове серије већ у недељу", рекао је Обрадовић, а преноси званични сајт Партизана.

"Надам се и да ће нам наши навијачи пружити подршку на исти начин као и сваки пут до сада у Лакташима", нагласио је Обрадовић.

Центар Партизана Балша Kопривица изјавио је да верује у победу црно-белих у Лакташима.

"Очекујемо да Игокеа пружи свој максимум и све учини како би се серија вратила у Београд. Припремили смо се кроз неколико тренинга, знамо врлине и мане противника и верујемо у победу која би нам већ сутра донела пласман у полуфинале", поручио је Kопривица.

Евентуална мајсторица је на програму 28. априла у Београду.

Бољи из дуела између Партизана и Игокее играће у полуфиналу плеј-офа против Будућности.

image
VV inauguration
banner