Србија и Балкан

Приведен па пуштен због дувања у пиштаљку: Арсенијевић поново на мети тзв. косовске полиције

Александар Арсенијевић је ухапшен након што је дувао у пиштаљку у близини једног објекта који се налази у власништву Албанца, а када се на шеталишту појавио тзв. градоначелник северног дела Косовске Митровице Ерден Атић
Приведен па пуштен због дувања у пиштаљку: Арсенијевић поново на мети тзв. косовске полицијеGetty © Giannis Papanikos/NurPhoto

Председник Српске демократије Александар Арсенијевић пуштен је данас из притвора након што је ухапшен у Косовској Митровици због ремећења јавног реда и мира. Он је ухапшен након што је дувао у пиштаљку у близини једног објекта који се налази у власништву Албанца, а када се на шеталишту појавио тзв. градоначелник северног дела Косовске Митровице Ерден Атић.

Заменик командира тзв. косовске полиције за Регион север Ветон Ељшани рекао је за Танјуг да су заједно са лидером Српске демократије приведен још један Србин и двојица Албанаца додајући да се ради на расветљавању околности.

Присталице Српске демократије и грађани окупили су се раније испред полицијске станице у северном делу Косовске Митровице и захтевали су ослобађање Арсенијевића.

Лидер Српске демократије Александар Арсенијевић био је ухапшен и почетком августа у Северној Митровици.

image