Србија и Балкан

Бањалука слави победу Путина: Додик објавио на који начин ће бити прослављен успех руског лидера

Додик је претходно рекао како је победа председника Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом
Бањалука слави победу Путина: Додик објавио на који начин ће бити прослављен успех руског лидера© Antonio Ahel/ATAImages

Председник Републике Српске Милорад Додик најпре је честитао победу руском председнику Владимиру Путину, а онда најавио како ће Бањалука прославити успех руског лидера.

"Као знак пријатељства Републике Српске и Руске Федерације и у част победе Владимира Путина на председничким изборима, сутра навече ће Палата Републике бити осветљена у бојама руске заставе", најавио је Додик.

Он је претходно рекао како је победа председника Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом, јер у њему види великог државника и пријатеља на којег се увек можемо ослонити и који брине о нашем народу.

"Такође, радује нас што је руски народ за свог лидера изабрао озбиљног, одговорног и мудрог државника, јер је то гаранција да ће се у данашњем свету одржати традиционалне вредности и да неће постати место у којем само одабрани могу да одлучују о свему", написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

image