Србија и Балкан

Додик: Победа Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом

Честитам председнику Путину, драгом пријатељу Републике Српске и српског народа, на новом мандату, поручио председник Републике Српске
Додик: Победа Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом© FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Пети мандат на челу Руске Федерације, освојен убедљивом победом на председничким изборима, потврда је да председник Владимир Путин има огромно поверење руског народа и да земљу води у правом смеру, навео је председник Републике Српске Милорад Додик.

Победа председника Путина дочекана је с радошћу и међу српским народом, јер у њему види великог државника и пријатеља на којег се увек можемо ослонити и који брине о нашем народу. Такође, радује нас што је руски народ за свог лидера изабрао озбиљног, одговорног и мудрог државника, јер је то гаранција да ће се у данашњем свету одржати традиционалне вредности и да неће постати место у којем само одабрани могу да одлучују о свему, написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Честитао је Путину на новом мандату.

"Честитам председнику Путину, драгом пријатељу Републике Српске и српског народа, на новом мандату. Желим му добро здравље, снагу и истрајност на путу да сачува Русију и донесе мир и бољу будућност читавом свету", рекао је Додик.

image