Србија и Балкан

Директор борског "Водовода" поднео оставку

Из моралних разлога подносим неопозиву оставку на место директора ЈКП 'Водовод' Бор, с обзиром на то да су осумњичени за убиство детета запослени у овом предузећу и да постоји основана сумња да су извршили ово гнусно убиство у току радног времена, службеним возилом у току обављања радног задатка, наводи се у изјави за медије
Директор борског "Водовода" поднео оставку© FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Градоначелник Бора Александар Милекић изјавио је данас на конференцији за медије сазваном поводом убиства Данке Илић да је директор "Водовода" у Бору поднео оставку из моралних разлога.

"Директор је поднео оставку из моралног разлога, јер не може све ово да поднесе. А то је сад мање битно. Битно је да сви као друштво у овом тренутку схватимо да смо се можда удаљили једни од других људи од људи и у оваквим тешким ситуацијама, нажалост, које су се завршиле лоше по малу Данку и по све нас", рекао је Милекић.

Он је најавио и тродневну жалост, како је навео, када за то дође време, преносе медији.

Павић је изразио саучешће родитељима, породици, пријатељима породице, грађанима Бора и свим грађанима Србије због трагичне смрти мале Данке Илић.

"Из моралних разлога подносим неопозиву оставку на место директора ЈКП 'Водовод' Бор, с обзиром на то  да су осумњичени за убиство детета запослени у овом предузећу и да постоји основана сумња да су извршили ово гнусно убиство у току радног времена, службеним возилом у току обављања радног задатка. Покренућу кривичне и све друге законом прописане поступке против осумњичених лица, али и свих других запослених одговорних лица у предузећу којим су својим пропустом, чињењем или нечињењем допринела да осумњичени остану на слободи десет дана. Напомињем да се ЈКП "Водовод" и ја лично ограђујемо у сваком погледу, како кривичном, тако и материјалном, од поступка и радњи осумњичених радника", навео је Павић у писаној изјави за медије.

image
VV inauguration
banner