Србија и Балкан

Наставља се потрага за малом Данком: Жандармерија претражује потез између села Злот и Сумраковац

Припадници Управе криминалистичке полиције (УКП) из Београда и Бора интензивно раде на проналаску њеног тела, а потрази се прикључило и 50 припадника Жандармерије
Наставља се потрага за малом Данком: Жандармерија претражује потез између села Злот и Сумраковац© TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Потрага за телом двогодишње Данке Илић из Бора се наставља. Полиција и жандармерија претражују терен од села Злот ка селу Сумраковац, на којем је неколико депонија и резервоара са водом.

Један од осумњичених за убиство, Д.Д. је на саслушању признао да је преместио тело, што отежава рад полиције.

Припадници Управе криминалистичке полиције (УКП) из Београда и Бора интензивно раде на проналаску тела мале Данке и утврђивању свих чињеница и околности у вези са овим случајем, а у потрагу се укључило и 50 припадника Жандармерије на потезу од села Злот ка месту Сумраковац.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство, и они су спроведени у Више јавно тужилаштво у Зајечару на саслушање.

Реч је о радницима "Водовода", којима је одређен притвор до 30 дана. На терет им се ставља кривично дело – тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Д. Д. признао злочин, док се Ј. С. бранио ћутањем.

Ухапшени су отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тело премести на за сада непознату локацију. Брат осумњиченог за убиство Д. Д. преминуо је у Полицијској управи у Бору.

image
VV inauguration
banner