Србија и Балкан

Дачић: У великој акцији "Армагедон" ухапшено седам особа осумњичених за педофилију

Приликом претресања станова, увидом у рачунаре пронађене су фотографије и видео записи настали сексуалном експлоатацијом деце, у највећем броју то су случајеви узраста од шест до десет година, али и узраста испод две године, рекао је министар
Дачић: У великој акцији "Армагедон" ухапшено седам особа осумњичених за педофилију© TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је у великој акцији "Армагедон" ухапшено седам лица која се сумњиче за искоришћавање деце за порнографију.

"У великој акцији 'Армагедон' ухапшено је седам особа која се сумњиче за искоришћавање деце и порнографију", изјавио је министар Дачић, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Он је навео да су приликом претресања станова, увидом у рачунаре пронађене фотографије и видео записи настали сексуалном експлоатацијом деце, у највећем броју то су случајеви узраста од шест до десет година, али и узраста испод две године.

"Такође су пронађене поруке којима су осумњичени полно узнемиравали децу и малолетна лица, односно тражили од њих да им пошаљу слике и видео снимке на којима су обнажени", изјавио је министар Дачић.

image