Економија

Ер Србија расписала конкурс за кабинску посаду: Ово су услови које кандидати морају да испуне

Кандидати ће своја знања и вештине моћи да представе у Чачку 23. фебруара, Новом Саду 27. фебруара, Крагујевцу 29. фебруара и Нишу 1. марта
Ер Србија расписала конкурс за кабинску посаду: Ово су услови које кандидати морају да испуне© Ер Србија

Компанија "Ер Србија" покренула је велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду, а тестирање кандидата обавиће се у четири града - Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.

"У склопу интензивних припрема за предстојећу летњу сезону у којој се очекује даљи раст пословних активности, Ер Србија је покренула велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду, у жељи да допре до што већег броја квалитетних кандидата широм Србије, посебна тестирања биће организована у чак четири града", саопштено је из "Ер Србије".

Како је наведено, кандидати ће своја знања и вештине моћи да представе у Чачку 23. фебруара, Новом Саду 27. фебруара, Крагујевцу 29. фебруара и Нишу 1. марта, а пријаве за тестирање могу се поднети на веб сајту "Ер Србије".

На конкурс се могу пријавити сви држављани Србије који у тренутку подношења пријаве имају навршених 18 година, најмање диплому средње школе и течно говоре и пишу енглески језик.

Пријаве се могу поднети до 24 часа пре тестирања у Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу, а кандидати који после прве селекције уђу у ужи избор биће позвани на тестирање.

Најуспешнији кандидати спремни да на посао крећу из матичне базе "Ер Србије" у Београду имаће прилику за запослење.

Из "Ер Србије" наводе да разматрају могућност да у наредном периоду слична тестирања обави и у појединим градовима у државама у региону, с обзиром на то да и ван граница Србије постоји велико интересовање за рад у српској националној авио-компанији, наведено је у саопштењу.

image
VV inauguration
banner