Култура

Милош Биковић у трећој сезони хит серије "Бели лотос"

Почетак снимања нове сезоне планиран је за фебруар на Тајланду
Милош Биковић у трећој сезони хит серије "Бели лотос"© Antonio Ahel/ATAImages

Глумачкој постави треће сезоне Емијем награђене ХБО серије "Бели лотос" придружује се Милош Биковић, заједно са Кристијаном Фриделом, Морганом О'Рајли, Леком Петровардијем и Шалини Пирс.

Почетак снимања нове сезоне планиран је за фебруар на острвима Кох Самуији и Пукет, као и у Бангкоку на Тајланду и пратиће нову групу гостију у чувеном летовалишту "Бели лотос", наводи се у саопштењу.

Претходно најављена глумачка постава укључује и Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Џејсона Ајзакса, Мишел Монаген, Паркер Посеи, Наташу Ротвел и Тејми Таптимтонг.

Прва сезона, која је премијерно приказана у јулу 2021. и смештена на Хавајима, добила је 20 номинација за награду Еми у 13 категорија за 10 победа. Друга сезона из децембра 2022, смештена је на Сицилији и добила је 23 Еми номинације, укључујући и категорију за најбољу драмску серију.

Друга сезона до сада је освојила четири награде "Криејтив артс Еми", уочи церемоније доделе награда Еми која ће се одржати 15. јануара 2024. Творац, сценариста и режисер серије је Мајк Вајт, који је уједно и извршни продуцент уз Дејвида Бернада и Марка Каминеа, наводи се у саопштењу.

image