Магазин

Крвна група и успех у животу: Да ли су повезани или је то само мит

Успех не долази преко ноћи, већ је плод вишегодишњег учења и усавршавања. Међутим, неки људи имају урођену предиспозицију да постану успешни и имућни, а све захваљујући крвној групи.
Крвна група и успех у животу: Да ли су повезани или је то само мит© Canva / AhmadArdity

Свака од четири крвне групе са собом носи и одређене карактеристичне особине личности, захваљујући којима свако од нас има предиспозиције да буде добар у некој сфери живота. Некима крвна група доноси креативност и страственост, некима - ораторске способности и вештине презентовања, а некима и натприродну интуицију.

Људи са А крвном групом су рођени да буду успешни

Људи са крвном групом А познати су по томе што су изузетно креативни, паметни, веома сарадљиви, одговорни, врло дисциплиновани и ефикасни у послу и планирању, захваљујући чему они достижу успех много лакше и брже од људи са другим крвним групама, сматра јапански професор Токеји Фурукава у својој студији на порталу Џорнал оф Соушл Сајколоџи.

Ако имате Б крвну групу, ви сте снажни и страствени

Особе са крвном групом Б важе за врло страствене, снажне и одлучне. Али, због своје страствености, оне се често мог наћи у конфликтним ситуацијама, што се може негативно одразити на њихову каријеру. Ипак, уколико успеју да своје емоције каналишу на прави начин, усмеравајући је на посао, њихова снага и способности их могу довести до успеха.

АБ крвна група - рационалност и прилагодљивост

Ако имате АБ крвну групу, ви сте највероватније врло рационални и прилагодљиви, а ваше ораторске способности и вештина презентовања - изванредни. Ипак, по мишљењу научника, ваше слабе стране су претерана склоност ка критици, неодлучност и расејаност. Највећи успех људи са овом крвном групом имају у пословима који су повезани са јавношћу.

Људи са 0 крвном групом

Људи са нултом крвном групом су пуни самопоуздања и одлучности, имају натприродну интуицију и склоност ка оптимизму, што им врло иде на руку када је каријера у питању. По мишљењу стручњака, управо они најчешће заузимају руководеће позиције и, баш као и особе са А крвном групом, имају предиспозиције да постану успешни и имућни.

image