Магазин

Луксузни бренд Eрмес лансирао додатке за Епл геџете који вишеструко премашују вредност урђаја

Љубитеље технологија и луксуза ове године обрадовала је још једна сарадња брендова Eрмес и Епл, а међу производима који су се појавили као резултат колаборације нашли су се додаци за популарне Епл геџете - бежичне слушалице, мобилне телефоне и ЏиПиЕс локатор.
Луксузни бренд Eрмес лансирао додатке за Епл геџете који вишеструко премашују вредност урђаја© Youtube / CULTURE OFFICIAL

Судар светова модне и технолошке индустрије ове године доживео је праву експанзију захваљујући још једној у низу сарадњи два гиганта, компанија Eрмес и Епл. Луксузни француски бренд Eрмес ове године обрадовао је кориснике Епл уређаја новим додацима, а у понуди су се нашле футролице за ЕрПодс Про бежичне слушалице, привезак за телефон и привезак за ЕрТаг локатор.

Луксузни додаци израђени су од природне телеће коже и долазе у пет различитих боја, а препознатљив дизајн који прати све Eрмес производе ни овде није изостао. Додаци су креирани тако да омогућавају несметано коришћење и беспрекорну заштиту и својим корисницима нуде ноту елеганције и луксуза. Ипак, цена ових додатака изненадила је све љубитеље ових брендова, будући да премашује саму цену Епл производа: примера ради, футролица за ЕрПодс Про бежичне слушалице може се купити за 930 америчких долара, док цена самих слушалица износи приближно 250 долара.

image