Магазин

Снима се филм "Мајстор Боб", главни продуцент је Џенифер Лопез

Након огромног успеха филма "Барби", "Мател" компанија за производњу играчака је одлучила да још један омиљени дечји јунак добије свој филм - Мајстор Боб. Весели грађевински радник, који се први пут појавио на малим екранима пре 25 година, ће се сада упустити у нове авантуре. Продуценти филма ће бити певачица и глумица Џенифер Лопез, заједно са глумцем Енотнијем Рамосом, који ће позајмити глас Мајстору Бобу.
Снима се филм "Мајстор Боб", главни продуцент је Џенифер ЛопезGetty © Hasbro

Радња филма ће представљати мало другачију радњу од оригиналне приче. Главни лик "Роберто" (то јест, Мајстор Боб) ће путовати за Порторико, како би радио на великом грађевинском пројекту, где ће се суочавати са проблемима који муче ово острво и дубље ће истражити питање о правом значају "заједничког грађења", преноси "Гардијан". 

"Ликови из "Мајстор Боба" већ годинама инспиришу младе људе широм света. Ово је филм о пријатељима који раде заједно, који слави предиван дом у коме живе и како љубав може да нам помогне да победимо све изазове," рекао је Ентони Рамос.

"Робертова"авантура ће наводно "славити вибрантне и вишебојне текстуре земаља и народа са подручја Кариба и Латинске Америке". Сценариста ће бити Фелипе Варгас, а за сада није познато ко ће бити режисер.

Серија "Мајстор Боб" емитована је на Би-Би-Сију 1999. године и емотивано је 12 сезона, а глас му је првобитно дао глумац Нил Морисеј. Серија, у којој Боб и његова колегиница Венди са пријатељима заједно граде, била је приказана и на глобалним каналима, укључујући "Ник Џуниор". 

Тренутно се снима филм о лутки "Џепна Поли (Pocket Polly)", коју у режији Лене Данам глуми Лили Колинс, као и филм о љубичастом диносаурусу "Барнију", који продуцира Данијел Калуја.  Поред њих, у склопу других Мателових играчака, биће снимљени филмови о аутомобилима "Хот Вилс (Hot Wheels)", у продукцији редитеља Џ. Џ. Абрамса, као и о познатом плавом возу Томасу и његовим пријатељима. 

image
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=355981220791198 Инаугурација председника Русије
banner