Магазин

Ових 12 знакова говоре да вас партнер вара - неки од њих су потпуно изненађење

Скоро половина људи је макар једном у животу преварило свог партнера, кажу статистике. Ових 12 знакова готово са стопроцентном тачношћу откривају неверство, те уколико сумњате да у вашем односу постоји неко трећи, само обратите пажњу на понашање партнера.
Ових 12 знакова говоре да вас партнер вара - неки од њих су потпуно изненађење© Canva / SHOTPRIME

Иако постоји уврежено мишљење да су мушкарци ти који најчешће варају, статистички подаци указују да је у питању нијанса и да се оба пола готово једнако често упуштају у романтичне авантуре. Разлога може бити безброј, начина - још исто толико, као и знакова који указују да се у односу појавио неко "са стране". О томе на којих 12, потпуно изненађујућих, треба нарочито обратити пажњу, за Дејли Мејл говорио је "серијски прељубник и консултант за неверства", Алберт Арнез, који је у свом животу имао преко 100 секусалних афера.

Промене у коришћењу мобилног телефона

Неуобичајене промене у коришћењу мобилног телефона могу указивати на "мутне" радње партнера - нова лозинка, нова позадина, искључене нотификације - све ово је већ познато. Али, уколико ваш партнер престане да користи свој смарт сат или фитнес наруквицу то може бити знак да постоји одређена "физичка активност" за коју не жели да сазнате.

Обрисана историја на Гугл мапама

Данас Гугл зна о нама скоро све, па тако и локације које посећујемо и руте којима се крећемо. Прељубницима ово никако не иде на руку. Зато они који варају често деактивирају праћење свих својих уређаја од стране Гугла и бришу податке о претходним посетама, како не би постојало ништа што може привући пажњу партнера и открити њихова недела.

Чиста и увек миришљава кола 

Аутомобил је унивезално место за прељубничке радње, а када га партнери деле и најмања промена постаје "доказ злочина". Зато је брига о возилу приоритет број 1 сваког прељубника. Уколико приметите да ваш партнер одједном колима посвећује много више пажње, усисава их и пере једном или више пута недељно и увек користи миришљаве "јелкице", није искључено да је у питању уклањање трагова.

Нова гардероба и резервна одећа у гепеку

Уколико приметите да је ваш партнер одједном увек "скоцкан" и намирисан - обратите пажњу. А још ако и у гепеку у колима држи резервну гардеробу, готово је извесно да сте у љубавном троуглу и да вам се иза леђа дешавају ствари које не бисте волели да видите.

Здрав живот, тренинзи и исхрана

Тренинзи и здрава исхрана су сјајна ствар, али уколико је ваш партнер из ведра неба одличио да је време да своју форму доведе до савршенства и сада не излази из теретане, можда се у његовом животу појавила друга особа коју је потребно шармирати и за коју је потребно мало више кондиције. Исто важи и за здраву исхрану.

Мањак новца на рачуну, а вишак кеша у новчанику

Како би заварали траг прељубници најчешће користе готовину за сва плаћања са својим љубавницама (или љубавницима). Нема доказа - нема злочина, што би се рекло. Зато уколико приметите да са рачуна вашег партнера брзо нестаје новац, а "магично" се појављује у његовом новчанику, то може бити црвена заставица.

Одједном партнер ради све по кући

Када грижа савести проради, одједном прељубницима ништа није тешко - ни да усисају, ни да оперу посуђе, па чак ни да спреме ручак или вечеру. Урадиће све само да се у својој подсвести искупе за недела и да заварају трагове неверства. Зато уколико вам се учини да је партнер одједном савршен - није вам се учинило: он се можда тако понаша, али ко зна шта се крије иза тога.

Умор и инсомнија

Бити неверан ментално исцрпљује. А како и не би - па треба све то осмислити, треба константно водити рачуна о томе да се ништа не открије и на крају крајева, притисак који су сами себи наметнули једноставно црпи енергију. Ипак, и поред умора, они често не могу да заспу током ноћи, јер им савест није чиста.

Мање свађа, више секса

Супротно очекивањима, због изражене гриже савести партнер који је неверан може одједном постати "свилен", а уједно добити и појачану жељу за сексом, трудећи се да на тај начин у сопственој глави изглади кривицу коју осећа. Осим тога, на неверство могу указивати и новитети у кревету: позе у којима никада раније нисте упражњавали секс, жеља за експеримантисањем и слично.

Парфем или колоњска вода одлазе у заборав

Мушкарци су обично верни својим изборима, нарочито када је реч о парфемима - обично су то два до три препознатљива мириса која су годинама у оптицају. Али, ако ваш партнер престане да ставља свој препознатљиви мирис, то може указивати на постојање љубавнице. Разлог је сасвим неочекиван: када се мириси помешају добија се нова мирисна нота која лако може упасти у открити прељубу.

Никада није слободан за време ручка

Прељубе на радном месту су јако честе, а уколико ваш партнер никада није слободан за време ручка чак ни за обично дописивање или телефонски позив, може бити да је то време резервисано за неког другог. За тих 30 до 60 минута током дана може свашта да се заврши, па будите на опрезу ако баш никада не можете да дозовете партнера у то време.

Дружења са пријатељима су све чешћа и дужа

Дружење са пријатељима је сјајан повод за одсуство од куће, а и ко ће боље "покривати" ваше неверство од оних са којима се дружите већ годинама. Они који варају обично ове изласке вешто планирају и то тако да имају пар сати резерве - мало за аферу, а мало и за дружење. 

image