Магазин

Јелена Ђоковић дива вечери на додели "Лауреус" награда - одушевила у хаљини наше дизајнерке (ФОТО)

Новак Ђоковић је добитник "Лауреус" награде за најбољег спортисту на свету и о томе пише свет. На додели је присуствовао са супругом Јеленом, која је одушевила непосреднишћу, али и високом елеганцијом.
Јелена Ђоковић дива вечери на додели "Лауреус" награда - одушевила у хаљини наше дизајнерке (ФОТО)Getty © Beatriz Velasco / Stringer

Српски тенисер Новак Ђоковић је на престижну доделу награда у Мадриду дошао са супругом Јеленом Ђоковић, а њихов одевни избор, намењен за ову престижну манифестацију, одушевио је и строге модне критичаре. У пару, деловали су веома одмерено, елегантно и складно.

Док је Новак блистао у оделу луксузног бренда Брунело Кућинели, Јелена се определила за дугу, топ хаљину, коју потписује наша дизајнерка Драгана Огњеновић. Ефектну креацију је надоградила Картијеровом огрлицом, док се је у домену лепоте владала сведена шминка и дискретна пунђа.

Сам долазак је био попраћен великим узбуђењем - срдачно су поздравили фанове славног тенисера и док се Новак сликао са њима, Јелена га је стрпљиво сачекала.

Судећи по фотографијама и снимцима са доделе које су обишли свет и као "ватра" се шириле мрежама, пар је био видно расположен и насмејан.

И коментари на рачун њиховог стајлинга нису изостали - хвалили су их људи широм света, истичући да су складан пар. 

Пољубац супрузи, браћи, тиму

На самој додели награда Новак се осврнуо на оно што је ипак најважније у животу: 

"...Ми се бавимо индивидуалним спортом, али смо сагласни да све успехе дугујемо својим породицама и својим тимовима. Желим да пошаљем пољубац мојој супрузи, браћи, тиму, они су најзаслужнији за моје успехе", нагласио је најбољи спортиста на свету. 

image
VV inauguration
banner