Спорт

Jојић путује са Партизаном у Анталију

Некадашњи фудбалер Партизана Милош Јојић ићи ће на припреме у Турску са екиом црно-белих
Jојић путује са Партизаном у Анталију© FK Partizan

Kад су се Партизанови фудбалери окупили у Спортском центру „Земунело“ пре три седмице придружили су им се бивши чланови Марко Шћеповић, Никола Трујић и Милош Јојић.

Тада је речено да су то само да одржавају форму очекујући неки инострани ангажман, али сада је јасно да би ситуација са Јојићем могла да буде другачија.

Клуб из Хумске је протеклог лета раскинуо уговор са везистом и од тада је без ангажмана. Међутим, тада је била другачија ситуација у клубу. Сада је шеф стручног штаба Гордан Петрић, који је у јако добрим односима са фудбалером, па није искључено да он отвори и трећи ангажман од пролећа.

Уз њега, нови на списку у односу на окупљање у Земунелу је и млади Вања Влаховић, играч из црно-беле школе.

На списку путника за Анталију налазе се следећи играчи:

Голмани: Александар Поповић, Немања Стевановић, Милан Лукач и Матија Гочманац;

Дефанзивци: Марко Живковић, Александар Филиповић, Светозар Марковић, Игор Вујачић, Синиша Саничанин, Михајло Илић, Лука Суботић, Слободан Урошевић, Златан Шеховић.

Везисти: Патрик Андраде, Хамиду Траоре, Kристијан Белић, Љубомир Фејса, Данило Пантић, Немања Јовић, Бибрaс Натхо, Милош Јојић, Фусени Дијабате, Александар Лутовац, Матеја Стјепановић, Михајло Петковић, Јанко Јевремовић, Ђорђе Петровић;

Нападачи: Рикардо Гомеш, Kвинси Мениг, Андрија Павловић, Самед Баждар и Вања Влаховић.

Партизан ће у Анталији одиграти пет контролних мечева. Прва на реду је утакмица против румунске Универзитате из Kрајове, затим следе провере са руским Ахматом (19.1), ТСЦ-а и бечке Аустрије (у дуплом програму 23.1) и ЦСKА из Москве, чији дрес носе Срби – Саша Здjелар и Милан Гајић (27. 1).

Повратак у Београд је планиран 28. јануара.

image