Русија

Путин: Велике промене у свету, Русија чини све да он буде бољи

Шеф руске државе се нада да ће Русија својим делима, поступцима, одлучношћу и, истовремено, отвореношћу намера, планова, принципа, успети да учини свет праведнијим
Путин: Велике промене у свету, Русија чини све да он буде бољи© Tanjug/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Велике промене које се сада дешавају не само у Русији, већ и широм света – иду на боље, сматра руски председник Владимир Путин.

"Велике промене се данас дешавају не само у Русији, мења се цео свет. Верујем да су то промене на боље", рекао је он у видео-поруци, упућеној учесницима првог конгреса Руског покрета деце и омладине.

Шеф руске државе се нада да ће Русија својим делима, поступцима, одлучношћу и, истовремено, отвореношћу намера, планова, принципа, успети да учини свет праведнијим.

"Таквим где ће сви народи заиста бити равноправни, где ће сваки човек имати право да буде поштован, да следи своју традицију, говори свој матерњи језик, поштује своје претке и где ће свако имати могућност да се максимално самореализује, без обзира у којим условима одрастао и из које је породице потекао", нагласио је Путин.

image
VV inauguration
banner