Спорт

Дејна Вајт о тучи са супругом: Срамота ме је, не постоји оправдање

Председник УФЦ-а, Дејна Вајт, признаје да га је срамота након што је испливао снимак на којем се види како удара супругу током свађе у новогодишњој ноћи у једном ноћном клубу у Мексику
Дејна Вајт о тучи са супругом: Срамота ме је, не постоји оправдањеGetty © James Gilbert

На снимку, који се појавио на друштвеним мрежама, виде се Вајт и његова супруга Ен како се свађају и ударају у ноћном клубу.

"Моја жена и ја смо изашли у суботу увече у новогодишњој ноћи и, нажалост, то се догодило... Ја говорим годинама, чули сте ме - никад, никад нема изговора да момак подигне руку на жену. Супруга и ја смо у браку скоро 30 година, знамо се од своје 12. године. Очигледно смо прошли кроз нека с**** заједно, имамо троје деце и ово је једна од оних ситуација која је ужасна, срамота ми је. Такође, ово је једна од ситуација у којима смо тренутно више забринути за децу", објаснио је Вајт.

"Људи ће имати своје мишљење о овоме, а већина мишљења би била тачна, посебно када сам ја у питању. Никада не стављаш руке на жену. Моја жена и ја се волимо, дуго смо заједно. Знамо се од малих ногу и ово је само једна несрећна ситуација."

ТМЗ пише да су сведоци инцидента рекли да су Вајт и његова супруга Ен били "тешко алкохолисани" пре него што се инцидент догодио.

"Дефинитивно је било пуно алкохола, али то није изговор. Нема оправдања. То се никада раније није догодило. Ово је први пут да се тако нешто догодило и људи ће рећи оно што ће рећи. Шта год да кажу заслужено је. Не знам зашто се то догодило, али догодило се."

УФЦ, као и његова матична компанија Ендевур, нису званично коментарисали снимак нити Вајтове изјаве.

Власти се нису мешале и није подигнута оптужница, а Вајт тврди да су се он и супруга помирили.

"Сви ми увек постављају питања да ли ми је стало до овога, да ли ми је стало до онога? Моја заоставштина и све ове друге ствари са послом ми ништа не значе... Све је у вези са породицом, са женом и децом. Тренутно смо само забринути за породицу и фокусирани смо на нашу децу. Али моја жена и ја смо кул, добри смо", рекао је Вајт.

image