Спорт

Невоље у рају: Фудбалери ПСЖ-а се вербално сукобили са спортским директором Kампосом

Фудбалери Пари Сен Жермена вербално су се сукобили са спортским директором клуба Луисом Kампосом после пораза од Монака у 23. колу француског првенства, преноси "Екип"
Невоље у рају: Фудбалери ПСЖ-а се вербално сукобили са спортским директором KампосомGetty © Yasser Bakhsh / Stringer

Француски медији подсећају да је ПСЖ од почетка године забележио три пораза и реми на седам утакмица у француском првенству, а елиминисан је у националном Kупу од Олимпика из Марсеја.

ПСЖ је синоћ изгубио од Монака (3:1) у 23. колу националног првенства, а "Екип" тврди да је овај пораз показао да има доста трзавица у екипи.

Овај угледни француски лист пише да је дошло до бурне расправе између неких играча и спортског директора клуба, који је фудбалере критиковао због недостатка агресивности.

"Ова примедба се није допала Нејмару и Маркињошу. Две стране су ушле у вербални сукоб, који је изненадио све у клубу. Нејмар је против Монака играо 90 минута, а током меча је био нервозан, јер је током утакмице гунђао и псовао. Чак је био оштар и према неким саиграчима. На крају су Kампосове критике биле кап, која је прелила чашу", наводи "Екип".

Француски медији наводе да су челници клуба желели да овај сукоб не изађе у јавност, али је прича дошла до "Екипа".

"Најважније је да останемо јединствени. Упркос свему ономе што се дешава и што кажемо једни другима", рекао је фудбалер ПСЖ-а Преснел Kимпембе.

На друштвеним мрежама се огласио и Kилијан Мбапе.

"Најбитније је да останемо јаки и уједињени", поручио је Мбапе.

ПСЖ ће у уторак дочекати екипу Бајерна у првом мечу осмине финала Лиге шампиона.

image