Спорт

"Ас": Душан Влаховић на корак од преласка у Реал

Фудбалски клуб Реал налази се на корак до потписивања уговора са нападачем Јувентуса и српским репрезентативцем Душаном Влаховићем, преноси шпански "Ас"
"Ас": Душан Влаховић на корак од преласка у РеалGetty © Francesco Pecoraro / Stringer

Шпански медији подсећају да се Јувентус нашао у великим финансијским проблемима пошто му је одузето 15 бодова у Серији А због чега наредне сезоне неће играти у Лиги шампиона.

"Ас" наводи да је добио поуздану информацију да је Јувентус у зимском прелазном року преговарао са једним клубом из Премијер лиге о продаји Влаховића.

"Циљ је био продаја једног од најскупљих фудбалера у историји Јувентуса, који је требало да буде носилац игре до 2030. године. Он је сада постао баласт и Јувентус мора под хитно да се реши српског фудбалера. Јувентус је у зимском прелазном року договорио трансфер са Манчестер јунајтедом. Обештећење је требало да износи 100 милиона евра, а са бонусима би ишло до 120 милиона евра. Међутим, посао је у последњем тренутку упропастио менаџер српског нападача", објавио је "Ас".

Шпански медији истичу да руководство Реала прати целу ситуацију са Влаховићем, пошто је мадридски клуб у пријатељским односима са Јувентусом због чега би трансфер требало да буде озваничен најкасније до краја сезоне.

Влаховић (23) је стигао у Јувентус у јануару прошле године из Фиорентине за око 80 милиона евра. Српски нападач је ове сезоне одиграо 21 меч за торински клуб и постигао је 10 голова.

image