Спорт

Јокић: Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен

Двоструки МВП НБА лиге био је на терену и када је већ било јасно да ће Денвер убедљиво савладати Минесоту
Јокић: Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решенGetty © Matthew Stockman / Staff

Српски кошаркашки репрезентативац Никола Јокић изјавио је после утакмице са екипом Минесоте да му није проблем да игра у минутима меча кад је победник већ решен.

Кошаркаши Денвера савладали су у ноћи између недеље и понедељка на свом терену екипу Тимбервулвса резултатом 109:80, у првом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге, а Јокић је био у игри и када је победник био увелико одлучен.

"Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен. Радио сам то прве две-три године у Денверу, тако да ми не смета, заиста. Гобер и Таунс раде добар посао. Да, у плеј-оф утакмици сигурно ће бити мало натегнуто. Били су добри, зато се надам да бих могао да будем и сам мало бољи у следећој утакмици", изјавио је Јокић за НБА ТВ.

Осврнуо се потом на партију саиграча Џамала Марија на мечу са Минесотом.

"Он је често наш први играч. То је добра ствар у овом тиму, јер не постоји его, немамо проблем када неко преузме одговорност. Некада је то Џамал, некада Ерон Гордон, Мајк Портер Џуниор, Брус Браун, итд. Немамо проблем са тим и то је оно што нас чини добром екипом. Ове године уживам да гледам кошарку, обично не волим да гледам утакмице. Ове године ми се баш допада. Лига је пуна талента. Као гледалац, навијач или играч можеш заиста да погледаш добре утакмице и да уживаш у игри и НБА лиги", закључио је двоструки освајача МВП награда у НБА лиги, Никола Јокић.

image