Спорт

Kанга: Сви једва чекамо недељу и прославу титуле

Фудбалер Црвене звезде Гелор Kанга изјавио је да једва чека недељу и меч против Новог Пазара у 19.00 часова, кад ће бити уприличена прослава шесте узастопне титуле првака Србије, а 34. у богатој клупској историји
Kанга: Сви једва чекамо недељу и прославу титуле© FK Crvena zvezda

"Сваки трофеј је за мене посебан, иако сам их у Црвеној звезди много освојио. Пред нама су две важне утакмице, финале Kупа Србије против Чукаричкоиг, а затим и прослава титуле против Новог Пазара, у утакмици у којој желимо да будемо сјајни, јер смо свесни колико ће навијача доћи да нас гледа и сигурно ће желети да уживају у добром фудбалу. Спремни смо, тренирали смо претходних годину дана управо због оваквих ствари, тако да је осећај посебан", почео је Kанга. 

Габонац сматра да је бесплатан улаз награда за све звездаше и верује да ће их много бити на утакмици.

"Сигуран сам да ће "Маракана" бити пуна. За ових неколико година колико сам у Звезди, научио сам да су навијачи увек ту, осетио сам подршку на свом примеру много пута и немам дилему да ће у недељу доћи да нас поздраве, као, надам се, освајаче треће дупле круне у низу. Чујем од саиграча да би били прва генерација Црвене звезде којој би то успело, тако да сам тиме додатно мотивисан. Очекујем пуне трибине, драго ми је што је улаз бесплатан, такође, и што ће средства од куповине барјака да иду у хуманитарне сврхе, а сваку прославу титуле добро памтим. Утисак ми је да сви једва чекамо ово што је пред нама", закључио је Kанга.

Из клуба са стадиона Рајко Митић подсећају навијаче да до барјака који ће се вијорити на прослави титуле у недељу, могу да дођу већ данас у "Ред Стар шопу" по цени од 500 динара, а подсећају и да је акција хуманитарног карактера, те да ће део дрестава бити уплаћен за инфузомате на дечијем одељењу Института за онкологију и радиологију Србије.

image