Спорт

Роналдо у чуду јер је Сергеј проглашен за најбољег играча финала

Српски репрезентативац остао без првог трофеја од доласка у Саудијску Арабију, али је добио награду за најбољег играча финала
Роналдо у чуду јер је Сергеј проглашен за најбољег играча финалаGetty © Yasser Bakhsh / Stringer

Кристијано Роналдо јесте носио Ел Наср до првог трофеја у сезони, али је остао у чуду када је објављено да није МВП финалног меча арапске Лиге шампиона.

Португалац је са два поготка донео тријумф Ел Насру против Ел Хилала (2:1) због чега је помислио да би требало да добије и индивидуално признање.

Оно је отишло у руке српског репрезентативца, да би камера снимила одмах затим Роналда, који се чудио и показивао да је он са два гола, ипак, заслужио ту награду.

"Изузетно сам поносан што сам помогао тиму да освоји овај важан трофеј по први пут! Хвала свима у клубу који су учествовали у овом великом успеху и мојој породици и пријатељима што су увек били уз мене! Фантастична подршка наших фанова! Ово такође припада вама", поручио је Роналдо.

Ел Наср има велике амбиције за нову сезону у првенству Саудијске Арабије, пошто у прошлој нису успели да освоје титулу, до које је дошао Ел Итихад.

image
VV inauguration
banner