Спорт

Шут звезде Реал Мадрида завршио на тераси, а станар је све снимио

Федерико Валверде је покушао да свом тиму донесе преко потребно изједначење на мечу против Рајо Ваљекана, али је само успео да "поклони" лопту једном станару оближње зграде.
Шут звезде Реал Мадрида завршио на тераси, а станар је све снимио© Twitter/screenshot/@WolfRMFC

Фудбалери Реал Мадрида доживели су шокантан пораз од Рајо Ваљекана 3:2 и у спектакуларном мечу у недељу увече препустили прво место на табели ривалској Барселони. Али један од најзанимљивијих момената са тог меча нема никакве везе ни са једним од пет постигнутих голова.

Везиста Реала Федерико Валверде навикао је навијаче на сјајне голове, али у једној ситуацији при вођству домаћих није био ни близу. Ипак, његов ударац је путем друштвених мрежа обишао читав свет.

Утакмица у Ваљекасу донела је много драме, а ударац Валвердеа у финишу меча уместо у голу Рајо Ваљекана завршио је - на тераси једног станара у оближњој згради. Наиме, иза једног од голова стадиона Раја налази се стамбена зграда.

Валверде је после једне одбијене лопте желео да разорним ударцем донесе Реалу изједначење, али је његов ударац био толико непрецизан да је завршио на тераси једног од станова поменуте зграде. Да све буде још боље, станар тог стана је био на тераси и снимао је дешавања на терену, када је лопта после Валвердеовог ударца кренула да иде у његовом правцу.

Она је пала баш у његову терасу, а на снимку се може видети како је поменути гледалац и приграбио лопту која је завршила далеко преко гола Рајо Ваљекана.

image