Спорт

Лесор на удару критика навијача Панатинаикоса: Врати се у мали клуб из Србије

Француски кошаркаш Матијас Лесор, који је у новој сезони појачао екипу Панатинаикоса, нашао се на удару критика навијача грчког клуба, који му замерају пречесто помињање и повезаност са српским Партизаном

Отишао је Матијас из Партизана, али није Партизан из њега, утисак је након раног дела нове кошаркашке сезоне.

Француски центар у неколико наврата и интервјуа помињао је српски тим, као и саиграче и пријатеље које је стекао у њему.

Пречесто помињање и повезаност са црно-белима, очито је засметала навијачима Панатинаикоса, чији је Леоср члан.

Лесор се након "вечитог" дербија у петом колу Евролиге, путем видео-позива, чуо са Алексом Аврамовићем.

Некадашњи кошаркаш Партизана, али и Црвене звезде, прославио је победу црно-белих и поздравио своје некадашње саиграче.

Грчким навијачима се то није свидело, те га нису штедели у коментарима на друштевним мрежама.

"Ако ти толико недостаје Партизан, врати се! Панатинаикос је највећи клуб у Европи и благословен си што си овде. Престани са овим и играј кошарку", био је један од коментара.

"Мораш да поштујеш дрес који носиш. Ако ти се не игра за овај тим, слободно иди. Не требају нам играчи који не поштују клуб. Ако ниси схватио да играш за један од најбољих европских тимова, онда иди".

Панатинаикос је направио неке од највећих трансфера у Евролиги, па са разлогом представљају главног фаворита за освајање титуле.

Ипак, тим из Атине има тек једну победу у уводне четири утакмице, па навијачи "зелених" немају баш много разлога за радовање и оптимизам.

"Играш за Панатинаикос. Ако ти се не свиђа, одрекни се уговора и врати се у мали клуб из Србије", коментар је који је Лесор добио.

image