Спорт

Ухапшене две особе због напада на Звездину делегацију у Задру

Огласила се и задарска полиција која је објавила акције поводом инцидената у суботу увече
Ухапшене две особе због напада на Звездину делегацију у Задру© ABA League j.t.d./KK Zadar

Поводом два одвојена напада у Задру на особе из делегације кошаркашког клуба Црвена звезда, задарска полиције саопштила је да се "у просторијама полиције налазе се две особе које се доводе у везу с овим догађајима".

У суботу око 20 сати полицијски службеници Полицијске управе задарске примили су дојаве за два догађаја, који се доводе у везу с одржавањем данашњег спортског такмичења у Задру.

"У току је криминалистичко истраживање ради утврђивања свих околности и чињеница ових догађаја. У просторијама полиције налазе се двије особе које се доводе у свезу с овим догађајима. По довршетку криминалистичког истраживања, полиција ће правовремено обавестити јавност", наведено је у саопштењу.

Међутим, јасно је да је у нападу учествовало више од две особе је и питање је да ли ће остали бити приведени и процесуирани.

Председник Црвене звезде Небојша Човић похвалио је рад тамошње полиције.

"Подвлачим још једном, хрватска полиција је била врло коректна, људи раде професионално свој посао, да ли су привели, кога су привели, то ми не знамо", рекао је Човић.

"Видим да су се и они огласили, огласила се и АБА лига, ноћас око један, два, добро је што им је саопштење на енглеском језику, иначе знате сви ми у региону бивше Југославије вриштимо од енглеског језика, да тако кажем."

Утакмица између Задра и Звезде на програму је од 17 часова.

image