Спорт

Гудељ и Младеновић: Нема лаких утакмица, једва чекамо да остваримо оно што дуго чекамо

Фудбалери репрезентације Србије Филип Младеновић и Немања Гудељ, изјавили су да је све на њима што се тиче пласмана на Европско првенство, као и да им је драго што ће имати подршку на стадиону у Лесковцу

Леви бек репрезентације Србије Филип Младеновић изјавио је да резултати других селекција из Подгорице и Софије ништа не мењају.

"Све је на нама што смо и очекивали на крају ових квалификација. Да ми креирамо нашу судбину. Знамо шта нам је чинити и свакако да се надамо најбољем епилогу", изјавио је Младеновић.

Бугари са новим селектором играју растерећено, немају шта да изгубе.

"Стално смо причали, нема лаких утакмица, нема лаких противника, сви играју. Али опет понављам, све је на нама, свесни смо свега, добро радимо, спремамо се и једва чекамо недељу да остваримо оно што наш фудбал чека четврт века. Мислим да ова генерација заслужује пласман на Европско првенство", истакао је Младеновић.

Везни фудбалер Србије Немања Гудељ додаје да ће његова селекција сигурно бити фокусирана и сконцетрисана.

"Одавно у фудбалу нема лаких противника, мора у сваки меч да се уђе сто одсто, а знамо да су Бугари вратили у тим неке старије, искусније играче. Драго нам је због тога што ћемо имати подршку, а жеља је да се на крају заједно радујемо", констатовао је Гудељ и истакао да му је велика част што је против Белгије носио капитенску траку.

"Огромна част за мене, осетиш понос, јер понос је играти за Србију, а још понети капитенску траку, посебна част. Заиста сам пресрећан због свега", закључио је Гудељ.

Србија дочекује Бугарску у недељу у Лесковцу на стадиону "Дубочица".

image