Спорт

Тренер Војводине: Желимо да Звезда осећа нелагоду када долази у Нови Сад

Сусрет новосадских и београдских црвено-белих заказан је за суботу од 16.00 часова
Тренер Војводине: Желимо да Звезда осећа нелагоду када долази у Нови Сад© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Тренер фудбалера Војводине Ранко Поповић изјавио је пред меч са Црвеном звездом да жели да се београдски клуб поново осећа нелагодно када долази у Нови Сад.

Фудбалери Војводине у суботу од 16.00 часова дочекују екипу Црвене звезде у утакмици 16. кола Суперлиге Србије.

"Ово је лепа прилика за све нас да покажемо оно што смо радили до сада, да то надоградимо и направимо корак даље. Не треба трошити речи на Звезду, с обзиром на то какав играчки кадар имају и да играју Лигу шампиона. На свакој позицији имају по два-три одлична играча и кога год да изведу, то је састав који се бори за титулу. Међутим, верујем да ћемо имати одговор. Током ове паузе, без обзира на све проблеме, а било их је и са временским условима, имам минималне примедбе", истакао је Поповић на конференцији за медије.

Додаје да га не интересује податак да Војводина није победила Црвену звезду на домаћем терену у протеклој деценији.

"Нисам био ту протеклих 10 година и не бих се бавио статистиком. Ово није нека препотенција или ароганција, него такмичарски став. Радимо на томе да увек идемо на победу. Без увреде, желимо да ово поново буде прави дерби и да Звезда од овог тренутка почне да осећа нелагоду када долази у Нови Сад", изјавио је Поповић.

Стратег Новосађана је задовољан начином на који његова екипа у последње време долази до резултата.

"Битно је и шта смо показали, а не само резултат. Интерсује ме начин на који смо до њега дошли и даје ми за право да очекујемо Војводину такмичарски расположену, која ће да игра једнако и код куће и на страни. Желимо да играмо нападачки, дисциплиновано и пре свега такмичарски, а ако буде тако, можемо да очекујемо добар резултат", закључио је Поповић.

image