Спорт

Лазетић хвали Партизан: Имају 13 победа заредом, али у Београд долазимо по победу

У суботу од 18.30 у Хумској игра се дерби 16. кола Суперлиге Србије
Лазетић хвали Партизан: Имају 13 победа заредом, али у Београд долазимо по победу© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је да је утакмица против Партизана у овом моменту највећи изазов за сваку екипу у земљи.

Фудбалери тима из Бачке Тополе у суботу 25. новембра од 18.30 часова гостују у Београду екипи Партизана у утакмици 16. кола Суперлиге Србије.

"Шта рећи о тиму који веже 13 победа, осим да је веома добар. И код куће и на гостовањима су побеђивали, углавном убедљиво, некад из преокрета чак и у последњим минутима. То говори о њиховом карактеру и мотивацији. Вероватно им помаже то што не играју у Европи и фокусирани су само на првенство. Спремамо се за овај највећи могући изазов, надамо се да ћемо бити конкурентни и да ћемо успети да парирамо. Чињеница је да ми најтеже утакмице доживљавамо као највећу прилику", изјавио је Лазетић.

Додаје да је свима у клубу пријало што су имали два слободна дана и време за тренинге и анализе претходног периода.

"Успели смо да обрадимо све фазе игре, посебно голове које смо примали из изгубљених лопти, а то нам се догађало и против Партизана. Задовољан сам како су момци тренирали током паузе. Добри су и офанзивно и дефанзивно, тако да у Београд идемо да се такмичимо и покушамо да победимо. Знамо да морамо да будемо најбољи могући и срећа је што смо коначно имали мало времена да се припремим и за ову и за предстојеће утакмице. Ако успемо да одржимо контролу игре и пасова и што је најтеже, да доносимо добре одлуке и останемо концентрисани, мислим да ћемо бити на очекиваном нивоу", додао је Лазетић.

Одбрамбени играч ТСЦ-а Немања Петровић је истакао да је Партизан највећи клуб на овим просторима.

"Резултати показују да су најбоља екипа у нашем првенству. Ми смо против њих одиграли нерешено, а потом имају 13 везаних победа, плус ону у Купу, а то није лако направити. У сјајној су форми и ова утакмица нас посебно мотивише. Сигуран сам да ће у Хумској бити права фудбалска атмосфера и да ће утакмица бити добра", рекао је Петровић.

image