Спорт

Барса преломила, откупиће Феликса и Кансела

Председник Барселоне Ђоан Лапорта, саопштио је да ће започети преговоре око трајних трансфера Жоаа Феликса и Жоаа Кансела
Барса преломила, откупиће Феликса и КанселаGetty © Juan Manuel Serrano Arce

Довољно су у каталонском клубу видели, како би донели одлуку о будућности двојице португалских фудбалера.

Наиме, Жоао Кансело и Жоао Феликс, који су у Барселону дошли на позајмице из Манчестер ситија и Атлетико Мадрида, доказали су се управи, која ће покушати да их тајно задржи.

Председник фудбалског клуба Барселона Ђоан Лапорта, изјавио је за шпанске медије, да ће његов клуб покушати да откупи овај двојац.

"И Кансело и Феликс су показали да имају будућност у клубу и да желе да остану део Барселоне, а и ми такође. Имамо одличне односе са Атлетиком и Манчестер ситијем и ускоро ћемо започети преговоре око њихових откупа", изјавио је Лапорта, а преноси "Мундо Депортиво".

Барса је ове сезоне успела да обезбеди пласман у осмину финала Лиге шампиона, док у домаћем првенству заостаје четири бода за првим местом на табели.

Није познато колико ће Сити и Атлетико тражити за трансфере својих фудбалера, али шпански медији нагађају да би Кансело могао коштати око 20, а Феликс око 40 милиона евра.

image