Спорт

Дани Алвес планира бег, уколико га пусте на привремену слободу

Шпанска "Марка" дошла до информација да некадашњи фудбалер Дани Алвес, који је тренутно у притвору док траје суђење за сексуални напад, планира да побегде, уколико га пусте на привремену слободу
Дани Алвес планира бег, уколико га пусте на привремену слободуGetty © EUROPA PRESS/D.Zorrakino. POOL via Getty Images

Дани Алвес је велико име бразилског и светског фудбала, али веж више од годину дана налази се у шпанском затвору, док траје процес против њега у Барселони.

Некадашњи фудбалер Барсе и Севиље, али и Јувентуса и Пари Сен-Жермена, оптужен је још прошлог јануара и од тада се налази у притвору, на захтев тужиоца који жели затворску казну од девет година.

Пре неколико дана, Алвес је на рочишту у сузама поновио да није крив и да је сексуални однос био споразуман, као и да је претходно попио две флаше вина и чашу вискија.

Ипак, "Марка" је дошла до информације да Бразилац има план за бекство из Шпаније, уколико га суд пусти на привремену слободу.

Наводно, један од Алвесових цимера рекао је шпанском новинару да се Алвес хвалио да већ има разрађен план за бекство и да само чека одлуку суда о пуштању на слободу.

Алвес има 40 година, а за селекцију "кариока" одиграо је чак 124 утакмице.

Са Барселоном је освојио три титуле шампиона Европе, са Севиљом два Уефа купа, а био је национални првак са Барселоном, Јувентусом и Пари Сен-Жерменом.

image